درباره ی نان رضوی :
شرکت نان قدس رضوی در سال ۱۳۵۱ ثبت شده است.
این شرکت در خیابان رازی ، در مجاورت بیمارستان فعال شد.
در همان زمان تولیدات آن بسیار مورد توجه مردم قرار گرفت .
این مجموعه با کیفیت تا سال ۱۳۵۷ و انقلاب شکوهمند اسلامی به تولید خود ادامه می داد.
پس از پیروزی انقلاب اسلامی و در سال ۱۳۶۱ تغییرات جدید در شرکت اتفاق افتاد و با حمایت تولیت وقت آستان قدس رضوی و همت مدیران و کارکنان آن و مساعدت اولیای استان و با سرمایه گذاری های قابل توجه ، پروژه های متعددی اجرا شد.
برای توسعه بیشتر این مجموعه، زمینی در ابتدای ورودی شهرمشهد را به این کار اختصاص دادند.
از سال ۱۳۶۴ تجهیزات و ماشین آلات تولید نیز به این منطقه منتقل گردید .
این شرکت طرح های توسعه ای خط نان لایه ای مغز دار (اشترودل) را در سال ۱۳۸۳ خريداري و در سال ۱۳۸۴ با هدف نوآوری در محصولات در سطح کشور راه اندازي نموده است .
اشترودل و کراواسان از محصولات بنام و با کیفیت این خطوط می باشند.
در حال حاضر شركت نان قدس رضوي از جهت مصارف داخلي و صادرات، يكي از بزرگترين كارخانجات صنايع غذائي در زمینه «صنعت كيك، كلوچه و نان»در سطح كشور مي باشد.
دیگر نمونه کارهای نان رضوی