جستجو
این کادر جستجو را ببندید.
فیلم برداری با چند دوربین
جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

فیلم برداری با چند دوربین

فیلمبرداری با چند دوربین

نکات تکمیلی فیلم برداری با چند دوربین

شما به عنوان یک فیلمبردار حرفه ای ،ممکن است در بعضی از پروژه‌ها با چند دوربین فیلم برداری کنید که این موضوع می‌تواند پیچیدگی های خودش را داشته باشد.اما با دانستن چند نکته به راحتی می‌توانید این پروژه ها را انجام دهید.

فیلم برداری

قرار دادن دوربین‌ها در جای مناسب

هنگام فیلم برداری با چند دوربین شما قرار است تمامی اتفاقات و صحنه‌های یک رویداد را پوشش دهید.پس لازم است دوربین‌ها در جای مناسبی قرار بگیرند تا بتوانند به راحتی از تمامی زوایا و صحنه‌ها فیلم برداری کنند.

فیلم سازی چیست و چطور انجام می‌شود | از گذشته تا آینده این صنعت

 مکان فیلم برداری بررسی شود

حتما قبل از شروع روز فیلم برداری یا چند ساعت قبل از شروع یک رویداد، لوکیشن و محل پروژه خود را بررسی کنید تا بدانید قرار است هر کدام از دوربین ها کجا قرار بگیرد.این کار باعث می‌شود تا قبل از شروع برنامه شما برای تمامی دوربین ها تصمیم گرفته باشید و برای شروع کار برنامه ریزی انجام داده باشید.همچنین شما می‌توانید با بازدید از لوکیشن همه چیز را بررسی کنید و در صورت کم بودن چیزی آن را بدانید که با خود بیاورید و یا اعلام کنید تا فراهم شود.

فیلم برداری

یکسان سازی و ثبات کیفیت

وقتی به محصول نهایی یک برنامه ای نگاه کنید که با چند دوربین فیلمبرداری شده باشد متوجه خواهید شد که تمامی تصویر ها نسبت به هم شباهت دارند.البته منظور از شباهت این است که شما باید برای یک برنامه که نیاز به چند دوربین دارد باید از دوربین هایی استفاده کنید که کیفیت کاملا مشابهی باشند و در بهترین حالت این است که تمامی این دوربین ها یکسان باشد و تمامی تنظیمات دوربین ها نیز باید مانند هم باشند. این کار به شما این امکان را می دهد تا تمامی تصاویر با یک کیفیت و با ویژگی‌های یکسان باشد این موضوع اهمیت زیادی دارد.

سینک کردن صدا و تصویر

اگر شما پخش زنده نداشته باشید قطعا نیاز است تا پس از مرحله‌ی تولید، این فیلم ها تدوین شود. برای تدوین این فیلم ها تمامی صدا ها و دوربین ها باید باهم سینک و هماهنگ شوند. و همچینین شما باید تمامی صداهایی که برای تدوین و فیلم تدوین شده نیاز دارید را ضبط کنید .پس لازم است برای ضبط صدای یک رویداد و برای سینک کردن صدا و تصویر آن در مرحله‌ی پس از تولید برنامه‌ریزی کنید و اقدامات لازم را انجام دهید.

اقدامات قبل از شروع

برای ست آپ کردن دوربین‌ها حتما زمان کافی را بگذارید. شما نمی‌خواهید هیچ اتفاقی را از دست بدهید و باید همه‌ی صحنه هارا پوشش دهید. باید فرصت لازم را داشته باشید تا بتوانید رم‌های خود را فرمت کنید باتری‌های خود را آماده کنید و تمامی کار دوربین خود را انجام دهید و بعد آماده ضبط شوید.

حتما قبل از شروع برنامه ضبط تستی داشته باشد .این کار به شما این امکان را می‌دهد که از همه چیز مطمئن شوید و حتی اگر مشکلی وجود داشت شما متوجه آن می‌شوید و یا حتی اگر موردی باقی مانده بود که شما آن را فراموش کرده بودید متوجه آن خواهید شد.

فیلم برداری

دوربین ها تصاویر تکمیلی بگیرند

هنگام فیلم برداری اگر شما با تیم خود رفته اید و به صورت هماهنگ با هم فیلم برداری می‌کنید،توجه داشته باشید که ضبط یک رویداد با چند دوربین اما با یک مدل فیلمبرداری کارآمد نخواهد بود.شما باید با بقیه همکاران تیم خود هماهنگ باشید که هر کدام چه نوع تصویری را ضبط کند و باید تصاویر تکمیلی و مکمل یکدیگر را ضبط کنید.

با کارگردان پروژه هماهنگ شوید

اینکه شما بدانید هر فیلمبردار باید چه تصاویری را ضبط کند را باید کارگردان پروژه با شما هماهنگ کند و شما نباید فارغ از اطلاع ایشان و یا به سلیقه خود زاویه دوربین،زوم و نوع تصویری که میگیرید را تغییر دهید.در صورت نیاز به تغییرات شما باید با کارگردان هماهنگ باشید و تک به تک، زاویه دوربین‌ها را تغییر دهید.اگر تمامی دوربین ها همزمان بخواهد تغییر کند. تصاویری که ضبط می‌کنید دچار اشکال است و باعث می‌شود بخشی از آن رویداد را از دست بدهید که در تدوین هم راهی برای آن وجود ندارد.

این موضوع در پخش های زنده و اجرای لایو دارای اهمیت چندین برابر است و آن جا شما فرصتی برای اشتباه کردن ندارید.

کلام آخر

به طور کلی فیلم برداری با چند دوربین به همان اندازه که پیچیدگی‌های خود را دارد،اگر شما بتوانید تمامی امور مربوط به آن را به خوبی پیش ببرید و انجام دهید می‌توانید تصاویری با زوایای مختلف و چشم نواز تر نسبت یه یک دوربین ارائه دهید و همچنین تمامی اتفاق های یک رویداد را نیز پوشش می‌دهید.

 فیلم‌سازی برای شما مناسب است؟ از ما بپرسید 

تماس جهت مشاوره رایگان و استعلام قیمت

نظر خود را با ما در میان بزارید